BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ - ÖĞRENCİLERİMİZİN BOY KİLO İNDEKSİ

Okulumuz, öğrencilerimizi sağlıklı beslenme ve hareketli yaşama özendirerek, obezitenin önlenmesine destek olup sağlıklı yaşam konusunda bilinçlendirmeyi hedeflemiş, duyarlılık oluşturmayı temek prensip olarak benimsemiştir.

• Okulumuzun eğitim-öğretim akış programı sağlıklı beslenme ve hareketli yaşama uygun etkinliklerle desteklenmekte ve uygulanmaktadır.
  • Öğrenci –öğretmen ve çalışanların farkındalığını arttırmak üzere farklı etkinlikler yapılmaktadır.
  • Öğrencilerimizin rutin aralıklarla boy-kilo ölçümleri yapılmaktadır.
  • Sağlıklı beslenme ve hareketli yaşam konularında belirli gün ve haftalar etkin olarak kutlanmaktadır.
  • “Beslenme Dostu Okul Projesi” çalışmalarını koordine etmek üzere “Beslenme ve Hareketli Yaşam Ekibi” oluşturulmuştur.
  •  okulumuzda bu proje kapsamında cocuklarımızın  boy ve kilo ölçümleri yapılmıştır  ve  boy-kilo indeksi  hesaplanmıstır...
  •  bilgi almak isteyen velilerimiz sınıf öğretmenleri  ile  görüşebilirler.

10-01-201910-01-201910-01-201910-01-2019